keskiviikko 13. tammikuuta 2016

LAMPSHADING

1 2 3 Hallee Steinfeld 5 7 8 10 11 12
13

Kardashianin klaanin tyttäret saivat muutkin innostumaan tästä nimensä mukaisesta lampunvarjostinta muistuttavasta trendistä. Ylipolvensaappaat yhdistetään pitkään paitaan ja voilá! Trendilook on valmis.

En ole vielä ihan varma omasta mielipiteestäni tätä trendiä koskien. Ylipolvensaappaat ja pitkä pusero näyttävät varmasti hyvältä 180 cm pitkällä mallilla, mutta en ole ihan varma miltä tyyli tulisi näyttämään 158 cm pituisella kääpiöllä. Voihan olla että lopputulos olisi söpö, mutta vaarana on että tyyli tekee pienestä ihmisestä vielä lyhemmän näköisen.

Vaikka rakennan toimivaa vaatekaappia ja yritän välttää täyttämästä kaappiani ohimenevillä trendeillä, joku tässä kiehtoo. Ylipolvensaappaita en vielä omista, mutta uskon että voisin keksiä niille muutakin todellista käyttöä kuin #lampshading. Oma suosikkini olisi yhdistää tummat ylipolvensaappaat pitkään vaaleansiniseen kauluspaitaan. Jos innostuit trendistä, lisää alle sukkahousut ja voit pukeutua trendiin myös talvella.

Lampshading - uhka vai mahdollisuus?


6 kommenttia :

 1. Näin varttuneenpana muodin seuraajana täytyy kyllä jättää väliin tämä trendi. Muutenkin olen jo useamman vuoden joutunut kaupoissa toteamaan, että se mikä on kaksikymppiselle mekko, on kolmekymppiselle tunika. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle 50/50 tämä trendi. Jos hankin ylipolvensaappaat, sitten kyllä voisin kokeilla. Tässä tykkään siitä että kokonaisuus on niin kivan simppeli :)

   Poista
 2. mietin ihan samaa ensimmäisenä kun näin noi kuvat. Että wau kivan näköinen trendi! Mutta itsekkin juuri ja juuri 160 cm pitkänä, tekeeköhän tuo ylisuuri paita minusta pallon josta pilkottaa pari tikkua missä on kivat kengät :D Mutta silti tekisi mieli edes kokeilla :D sittenhän sen tietää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, sain just palautetta siitä että Kourtneykin on todella lyhyt, mutta pitäisi vain testata miltä tyyli sitten oikeasti itsellä näyttäisi :) Voihan olla että lopputulos olisi aika söpö :D

   Poista
 3. Pakko muuten sanoa, et kuvissa näkyvä Kourtney Kardashian on ite varmaan joku 155cm eli tosi lyhyt. Muhun kyllä uppoo muutenki tuo trendi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaverit kans laitto facessa viestiä tuosta että Kourtneykin on tosi lyhyt (mulla on vähän erilaisia tyyli-ikoneita, joten en Kardashianin mimmeistä muutenkaan juuri mitään tiedä). Minuunkin trendi jollain tavalla uppoaa, sillä tyyli on niin kivan simppeli ja tykkään "less is more" -tyylisestä pukeutumista :)

   Poista