sunnuntai 6. joulukuuta 2015

KYNNET KUNTOON KOTONA PR NAILSIN TUOTTEILLA

1.1
1.2

PR Nailsin Piia otti minuun yhteyttä ja kyseli olisinko kiinnostunut tekemään yhteistyötä heidän kanssaan. Menin tietenkin heti kurkkaamaan paikan Facebook-sivut ja ensimmäinen ajatukseni oli, että miksi kukaan ei ole kertonut minulle että Oulussa tehdään näin hyviä kynsiä!? Jo tässä vaiheessa olin erittäin kiinnostunut ja sovimme Piian kanssa treffit maanantaille.

Saavuin studiolle, jonne käveli keskustasta kymmeneen minuuttiin. Vastassa oli ihan mielettömän pirteä mimmi Piia, joka on paikan omistaja. Piia kertoi minulle hänen yrityksestään ja intohimostaan tehdä kynsiä ja se kyllä näkyi. Kuvat joita olen hänen tekemistään kynsistä nähnyt, ovat uskomattoman hienoja! Sain näin aluksi PR Nailsilta muutaman tuotteen testiin ja varasimme minulle ensi perjantaiksi ajan kestolakkaukseen. En malta odottaa minkälaiset kynnet Piia minulle tekee!

Luvassa on isompi postaus PR Nailsista ensi perjantain jälkeen, mutta nyt haluan kertoa näistä testaukseen saamistani tuotteista.


1.3

Ensimmäisenä puhdistin kynnet huolellisesti ja viilasin kynsien kärjet pyöreiksi. Monipuolisen ruokavalioni lisäksi syön sinkkitabletteja ja juon runsaasti vettä, joten kynteni ovat tällä hetkellä hyvässä kunnossa.


2 3.1

Ensimmäisenä levitin kynsiini Lumos Instant Impact Bottom Coat -aluslakan, mikä nopeuttaa minkä tahansa värilakan kuivumista. Aluslakka kuivui erittäin nopeasti ja kiinnityi hyvin kynnen pintaan. Nämä Lumoksen tuotteet ovat tällä hetkellä läpimurtotuotteita nopean kuivumisajan ja kestävän lopputuloksen ansiosta.

PR Nails on tällä hetkellä Suomessa maahantuojan lisäksi ainoa joka näitä tuotteita  myy. Muut Oulun ulkopuolella asuvat tuotteista kiinnostuneet voitte tilata tuotteita PR Nailsin verkkokaupasta, jonne pääsee TÄSTÄ.

Kynsistudio PR Nails sijaistee ihan Oulun keskustan tuntumassa Harjanpäänkadulla Etu-Lyötyssä. PR Nailsin palveluihin kuuluu mm. kestolakkaus, geelikynnet, IBX-hoidot, sekä kynsien lisäksi suihkurusketus, kulmastailaukset ja kulmatuuhennukset. Näiden lisäksi studiosta löytyy myös uudet laadukkaat solariumit.


4
5 6

Aluslakan jälkeen levitin tavallista punaista kynsilakkaa, jonka huomasin kuivuvan paljon tavallista nopeammin. Levitin melkein samantien Lumos High Speed Top Coat -päällyslakan kynsiini. Sama toistui ja kynnet olivat kuivat todella nopeasti! Sen lisäksi että päällyslakka kuivui nopeasti, se tasoitti lakkauksen ja sulautui kauniisti osaksi väri- ja aluslakkaa.


10.1

Viimeistelin lakkauksen Dadi' Oil -hoitoöljyllä, joka sopii niin kynsille kuin kynsinauhoille. Tuotteesta 95% on kasviperäisiä ainesosia, mm. avokado-, oliivi- ja jojobaöljyä. Sen lisäksi tuote sisältää 21 erilaista luonnollisesti uutettua tuoksuöljyä, kuten vanilja-, sitruuna-, rosmariini-, laventeli- ja bergamonttiöljyä.

Lumos-lakkojen ja Dadi' Oil -öljyn takana on FAMOUS NAMES -tukku, jonka kautta ammattilaisille on tarjolla myös IBX-tuotteet.


7
9

Voin kertoa että nämä tuotteet yllättivät minut täysin! Kynsistä tuli todella kauniit, terveen ja kestävän näköiset. Tavallisesti olen erittäin kärsimätön kynsien lakkailija ja onnistun aina pilamaan lakkauksen, sillä alan helposti näpertämään puhelinta tai jotain muuta ja unohdan märät kynnet.

Kaikille muillekin kärsimättömille suosittelen näitä tuotteita erittäin lämpimästi! Suosittelempa vielä ennemmin käymään tuotteet paikanpäältä hakemassa ja samalla tutustumaan PR Nailsin studioon, paikan superihanaan omistajaan Piian ja heidän monipuolisiin palveluihinsa.


11
10

Nyt alamme Nikon kanssa seuraamaan linnanjuhlia ja arvostelmaan juhlavieraiden pukeutumista. Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!


Onko täällä muita kärsimättömiä kynsien lakkailijoita?

Mitä mieltä te olette kynsistä? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti